Navigatie

Levering

Kerstpakketten worden in heel Nederland, op de voor u gewenste dag afgeleverd.

Wij leveren vanaf 10 pakketten.

Genoemde prijzen zijn vanaf €750 franco op 1 adres. Tot €750 wordt er €40,00 aan transportkosten in rekening gebracht. Dit met uitzondering van orders welke in de plaatsen Heino, Raalte, Zwolle en Beilen geplaatst worden en per transporter in 1 keer vervoerd kunnen worden, dit is kostenloos.

Betaling dient per bank vooraf te gaan. 50% aabetaling bij bestelling en 50% in de week voor de levering. Acceptatie van de bestelling vindt uitsluitend plaats na ontvangst van de eerste aanbetaling.

Pakketpost is op risico van de besteller. Goederen blijven ons eigendom, totdat deze volledig door de opdrachtgever zijn betaald.

Tot en met eind september bent u verzekerd van de voorraad, na september zal een aantal pakketten niet meer (volledig) leverbaar zijn. In overleg is veel mogelijk, maar wees a.u.b op bedacht dat een tijdige bestelling echt heel belangrijk is.

Producten van uw eigen bedrijf (bijvoorbeeld een eigen kaart, gericht aan uw personeel) pakken wij kosteloos bij uw pakketten in, mits deze in de doos passen.

Wij behouden ons het recht om de afgebeelde artikelen te vervangen door gelijkwaardige producten. Dit geldt voor producten die niet langer voorradig zijn of een andere verpakking hebben gekregen.

 

Heino

BijDijkman
​Dorpsstraat 30
8141 AL Heino
06 - 12 57 17 25
info@bijdijkman.nl

Beilen

Dijkman Delicatessen
Raadhuisstraat 1A
9411 NA Beilen
06 - 57 54 33 84
info@dijkmandelicatessen.nl

© 2017 - 2019 bijdijkman | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel